Robert Crumb: The Bible of Filth gesigneerd, met gesigneerde prent

205,65

Excl. BTW: 188,67

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
ISBN 9789492117366

Omschrijving

SLECHTS 55 STUKS zijn door de meester zelf ondertekend en voorzien van een prent!

Robert Crumbs uitzinnigste seksuele fantasieën zijn bijeengebracht in deze geheel nieuwe, herziene editie van de klassieker Bible of Filth. Deze prachtig verzorgde uitgave, met een sobere cover, goud op snee, vurig rood leeslint en gedrukt op bijbelpapier, doet niets vermoeden over de inhoud: Crumbs meest expliciete comics uit onder meer SnatchJizZapXYZBig Ass en Uneeda.

De eerste editie werd gepubliceerd door Futuropolis in 1986, en is nooit uitgebracht in de VS. Het is al jaren een zeer gewilde titel onder verzamelaars. Dertig jaar later presenteert uitgeverij Scratch deze herziene, uitgebreide versie. Voor deze nieuwe editie zijn de comics zorgvuldig gerestaureerd en aangevuld met zo’n zestig pagina’s extra filth uit de periode 1968-2006.

De bijbel van Crumb die in de collectie van geen enkele stripliefhebber mag ontbreken.

Uitgeverij Scratch

Scratch, uitgeverij van stripboeken en graphic novels, richt zich op het uitgeven van kwalitatief hoogwaardige en goed verzorgde boeken. Volgens Scratch is daar in Nederland en Belgiƫ grote behoefte aan. Oprichter, directeur en uitgever van Scratch is Wiebe Mokken. Tekenaar Joost Swarte is bij Scratch betrokken als adviseur. Ons enthousiaste team bestaat verder uit Cyril Koopmeiners, Karida van Bochove en Chris Mokken. Uitgeverij Scratch geeft boeken uit van stripauteurs uit binnen- en buitenland. Daarnaast is er ruimte voor het uitgeven van stripklassiekers, maar ook voor het uitgeven van debuterende stripauteurs. De eerste uitgaven van Scratch verschenen in het najaar van 2014. Inmiddels mag Scratch zich met trots het huis van vele grote stripmakers noemen. Alles over het fonds vindt u op www.scratch-books.com Via deze Scratch Specials website bieden we u onze in kleine oplages geproduceerde juweeltjes aan: speciale edities, gesigneerde exemplaren, prenten en, wie weet, binnenkort originele tekeningen. Uitgeverij Scratch Nieuwe Teertuinen 21 1013 LV Amsterdam

Neem contact met ons op

+31(0)20-773 72 62
info@scratchspecials.nl