Nicolas de Crecy: De Worstelrepubliek Luxe Editie met gesigneerde prent

51,30

Excl. BTW: 47,07

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
ISBN 9789492117359

Omschrijving

De Worstelrepubliek door Nicolas de Crécy

De Worstelrepubliek Paperback               De Worstelrepubliek luxe-editie

De kleine pianohandelaar Mario voelt zich een vreemde in zijn eigen stad. Zijn neven leiden een machtige criminele organisatie: de Worstelrepubliek. Ze hebben een leger worstelaars in dienst die hun vuile zaakjes opknappen.

Als Mario op een dag een opdracht moet uitvoeren voor zijn neven belandt hij in een bizarre strijd, waarbij zijn moed en loyaliteit op de proef gesteld worden. Gelukkig krijgt hij hulp van zijn beste vriend – een pianospelende pinguïn – en een groep vriendelijke spoken en monsters die van hun zwakte hun kracht gemaakt hebben. Zal het hen lukken om weerstand te bieden aan de machtige Worstelrepubliek?

De Worstelrepubliek is een virtuoos, excentriek en volstrekt origineel verhaal van stripkunstenaar Nicolas de Crécy. Hij voert de lezer mee naar een wereld waar piano’s worden voortbewogen door hun eigen klanken, waar het hoofd van een geliquideerde tegenstander
zich verplaatst op een karretje, en waar een grofgebekte baby aan het hoofd staat van een maffia-familie. De Crécy maakte De Worstelrepubliek in opdracht van het Japanse blad Ultra Jump. Het was voor hem een unieke kans om in alle vrijheid een manga te maken waarin de Franse en Japanse stripwereld elkaar ontmoeten.

Nu is er tevens de luxe-editie van De Worstelrepubliek, in een gelimiteerde oplage voorzien van een giclée-print gesigneerd door de auteur.

Uitgeverij Scratch

Scratch, uitgeverij van stripboeken en graphic novels, richt zich op het uitgeven van kwalitatief hoogwaardige en goed verzorgde boeken. Volgens Scratch is daar in Nederland en België grote behoefte aan. Oprichter, directeur en uitgever van Scratch is Wiebe Mokken. Tekenaar Joost Swarte is bij Scratch betrokken als adviseur. Ons enthousiaste team bestaat verder uit Cyril Koopmeiners, Karida van Bochove en Chris Mokken. Uitgeverij Scratch geeft boeken uit van stripauteurs uit binnen- en buitenland. Daarnaast is er ruimte voor het uitgeven van stripklassiekers, maar ook voor het uitgeven van debuterende stripauteurs. De eerste uitgaven van Scratch verschenen in het najaar van 2014. Inmiddels mag Scratch zich met trots het huis van vele grote stripmakers noemen. Alles over het fonds vindt u op www.scratch-books.com Via deze Scratch Specials website bieden we u onze in kleine oplages geproduceerde juweeltjes aan: speciale edities, gesigneerde exemplaren, prenten en, wie weet, binnenkort originele tekeningen. Uitgeverij Scratch Nieuwe Teertuinen 21 1013 LV Amsterdam

Neem contact met ons op

+31(0)20-773 72 62
info@scratchspecials.nl